Thursday, January 17, 2013

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak Yang Mampu








Photobucket
klik banner

Dengan rasa berbesar hatinya saya ingin menjemput saudara & saudari untuk menjoinkan diri ke segmen ini. Apa tunggu lagi.. moh le join.. senang je, semudah ABC. Saya nak kenal dengan awak, awak, & awak.. owh, boleh jugak tambah bilangan follower yang sedia ciput macam follower blog ni T3T


27 comments:

nadia farhana said...

thanks sudi join segmen :) yaya follow sini

najla mohayidin said...

hai. salam perkenalan. dah follow sini. follow balik kalau sudi. dr segmen yang sama. :)

http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Athirah Farah said...

dtg dari segmen yang same.. jom folo sini balik ;)

fasyrah89.blogspot.com

dah folo kamoo =)

bazilah abu hassan said...

Merangkak dari segmen sama. Done follow sini. :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW & Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

syazri95 said...

dari segmen yg sama..follow sini.. :) jumm singgah..
http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Yan Ty said...

HI , Salam perkenalan.

Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

sha_kira said...

done follow u..follow me back,tq :-)

http://kkshakira.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-followers-sebanyak-yang.html

anis suryanie said...

same here! folo u - DONE ;)

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

gud luck dear:)

Cik Aishah said...

Singgah sini dari segmen yang sama..:)

RadhiahIlyas ッ said...

dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Fasya Fasyu said...

Fasya pun dari segmen yg same :) Nice blog and done follow you. Follow me back ! http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

kekapas berceloteh said...

done follow #159

blogwalking dari segmen sama :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

Norazilah Abdullah said...

Salam Perkenalan^^
singgah sini sambil follow . klu sudi follow back ye ^^ TQ.

kupukupupink99.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Puteri Mama said...

salam dear...done follow u dr segmen yg sama :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

madi torres said...

Lawa blog awak.Jgn lupe follow n like my page ye ^_^

http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

http://www.facebook.com/hamadiphoto

PILOT LOVER said...

NAZ dari segmen yg sama..
done follow sini..slm kenal..
jemput ke blog NAZ ye ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Rahmad said...

Salam perkenalan :)

singgah dari segmen yg sama :)

Jom singgah Sini :)

Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu

Che Siti Maryam said...

salam kenal...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

D'hearty Qu said...

Hi .. salam kenal .. dari segmen yang sama .. jom bw blog dheartyqu.blogspot.com ..

deno said...

deno dtg dari segmen yg sama.. :) jemput singgah ke blog dayangdeno nanti ya? deno folow sini:)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

Dari segment yang sama. :)

Nurul ain said...

Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

Eraz Fadli said...

E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html